Pippi feirer jul

Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusemynte Efraimsdatter Langstrømpe, eller ganske enkelt Pippi, er i full gang med juleforberedelsene. Men skal hun feire julen alene?

Fru Prysselius vil ha Pippi på barnehjemmet i julen. Men Pippi vil ikke på noe barnehjem. Hun føler seg slett ikke ensom. Hun har jo både Herr Nilsson, apen sin, og Lille Gubben, hesten, og sannelig har det ikke flyttet inn en ny liten venn i veggen hennes. Dessuten kommer det sikkert noen på besøk. Blom og Dunder-Karlsson vil nok prøve å stjele litt julepenger og det er alltid morsomt å leke med politikonstablene Kling og Klang. Tommy og Annika må jo feire julen hjemme, men de vil gjerne være sammen med Pippi også. Kanskje de har en plan? En ting er sikkert: Det skjer både morsomme, spennende og litt rare ting når Pippi feirer jul

«Pippi feirer jul» spilte for fulle hus i 2014 på Chat Noir i Oslo. Og mottok strålende kritikker fra anmeldere.

I 2019 var Pippi igjen på riksdekkende Norgesturnè og trakk fulle hus med over 15000 besøkende.

I 2020 feirer evigunge Pippi 75 år. Og det feires med en storslått oppsetning på Chateau Neuf i Oslo. Billettsalget er allerede godt i gang, så det lønner seg å være kjapp for å sikre seg gode plasser.

Denne forestillingen er dessverre ferdig for i år. Håper du ønsker å se oss når vi kommer tilbake.