Om oss

Victoria Productions AS, har siden starten i 2001 utviklet seg til å bli Norges største private turnèteater. Fra Nordkapp til Lindesnes, eller mer presist, Farsund til Kirkenes, har vi besøkt 175 forskjellige spillesteder. Av disse er det ca 100 faste steder som får besøk èn til tre ganger i året.

Våre tidligere produksjoner omfatter bl.a. ”Vinter i Mummidalen” og ”Jul i Mummidalen”. To forestillinger som ble sett av ca.150.000 små og store Mummi-fans! I tillegg til Mummitrollet har Victoria Productions presentert forestillingene: «Pinocchio» av Carlo Collodi ,»De Bittesmå Dustene» av Roald Dahl. ”Karlsson på Taket”, og ”Pippi ” av Astrid Lindgren, samt 30-års jubileumsforestillingen ”Hurra for Albert Åberg”.  I 2007 skapte selskapet en splitter ny oppsetning av Rudyard Kiplings ”Jungelboken” og i 2013 turnerte vi med verdens første teaterversjon av «Den lille Muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans» som ikke var dukketeater. Vår versjon av «Pippi feirer jul» spilte for fulle hus på Chat Noir i Oslo høsten 2014  Vi gjentok suksessen på Chateau Neuf i 2021.

«Dyrene i Hakkebakkeskogen» har vi spilt for over 50000 begeistrede barn, siden høsten 2015. 

I 2020 produserte vi vår største oppsetning noensinne: «Folk og røvere i Kardemomme By». Her samarbeidet vi med lokale amatører og barneteatre over hele landet. 

Vi produserer også teater for voksne. Bl,a. Broadwaysuksessen «Naked Boys Singing» og «Rocky – The Big Payback» av Martin Kellerman. I 2017 turnerte vi landet rundt med Bjørn Sundquist og hans kritikerroste one-man show «Et Hælvettes Liv». I 2021 turnerte vi, i samarbeid med Det Norske Teatret, med den prisbelønte forestillingen «Abrahams Barn» av og med Svein Tindberg. I 2022 fortsetter vi dette samarbeidet og gleder oss stort til Norgesturnè med «Gudspartikkelen».

Kontaktpersoner

Marius Podolski

Daglig leder

Gorm Jenseg

Kunstnerisk/teknisk koordinator

Kontakt oss