Om oss

Victoria Productions AS, har siden starten i 2001 utviklet seg til å bli Norges største private turnèteater. Fra Nordkapp til Lindesnes, eller mer presist, Farsund til Kirkenes, har vi besøkt 175 forskjellige spillesteder. Av disse er det ca 100 faste steder som får besøk èn til tre ganger i året.

Våre tidligere produksjoner omfatter bl.a. ”Vinter i Mummidalen” og ”Jul i Mummidalen”. To forestillinger som ble sett av ca.150.000 små og store Mummi-fans! I tillegg til Mummitrollet har Victoria Productions presentert forestillingene: «Pinocchio» av Carlo Collodi ,»De Bittesmå Dustene» av Roald Dahl. ”Karlsson på Taket”, og ”Pippi ” av Astrid Lindgren, samt 30-års jubileumsforestillingen ”Hurra for Albert Åberg”.  I 2007 skapte selskapet en splitter ny oppsetning av Rudyard Kiplings ”Jungelboken” og i 2013 turnerte vi med verdens første teaterversjon av «Den lille Muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans» som ikke var dukketeater. Vår versjon av «Pippi feirer jul» spilte for fulle hus på Chat Noir i Oslo høsten 2014.

«Dyrene i Hakkebakkeskogen» har vi spilt for over 50000 begeistrede barn, siden høsten 2015. Det er planlagt en stor Norgesturnè vår/høst 2019.

I 2020 kommer vår største oppsetning noensinne: «Folk og røvere i Kardemomme By». Her skal vi samarbeide med lokale amatører og barneteatre. Og scenografien vil være laget fra Thorbjørn Egners originale scenetegninger.

For de voksne har vi produsert  Broadwaysuksessen «Naked Boys Singing» , «Rocky – The Big Payback» av Martin Kellerman. I 2017 turnerte vi landet rundt med Bjørn Sundquist og hans kritikerroste one-man show «Et Hælvettes Liv».

Kontaktpersoner

Marius Podolski

Daglig leder

Gorm Jenseg

Kunstnerisk/teknisk koordinator

Kontakt oss